Bestyrelse

Haveforeningens bestyrelse vælges på den årlige generalforsamling. Valget gælder for 2 år, og formand og kasserer vælges på skift.

Vurderingsudvalg

Haveforeningens vurderingsudvalg bliver valgt på generalforsamlingen. Udvalgets opgave er at vurdere og fastsætte prisen på de kolonihavehuse, der sættes til salg i vores haveforening.

Kontoret

Kontoret har ændret åbningstid. I havesæsonen har kontoret nu åbent hver tirsdag i lige uger kl. 17.30 – 18.30. Desuden er der en fra bestyrelsen til stede ved pligtarbejdet om søndagen mellem kl. 9.00 – 12.00. Kontoret er lukket i vinterhalvåret.

Storskrald

Bemærk: VI KAN IKKE FÅ AFHENTET STORSKRALD I ØJEBLIKKET, SÅ MAN SKAL SELV KØRE PÅ GENBRUGSPLADSEN.

Dagrenovation

Containeren  til dagrenovation er nu erstattet af plast-containere til madaffald og restaffald. Derfor er det vigtigt at sortere dit affald.

Generalforsamling

Generalforsamlingen 2024 blev afholdt søndag den 7. april, samt ekstraordinær generalforsamling den 3. maj 2024 for valg af ny formand.

Hvem er på valg hvornår

Bestyrelsesmedlemmer og andre vælges på generalforsamlingen.  Her kan du se, hvornår de valgte medlemmer af bestyrelsen, bilagskontrollanter og vurderingsudvalg  er valgt og hvornår de igen er på valg.